Outdoor Workout

Eigenlijk noemde ik het altijd bootcamp, maar dit schrikt toch wel wat mensen af, het ik gemerkt. Bootcamp is gebaseerd op wat het Amerikaans leger aan cardiotraining en krachttraining doet om in vorm te blijven. En vaak is dit niet mis en wordt bootcamp geassocieerd met loeizware training.

 

Mijn bedoeling is een uitdagende, afwisselende en leuke training voor elk niveau te bieden. Door te differentiëren kan iedereen meetrainen op zijn of haar eigen niveau. Voordat ik naar Ospel verhuisde heb ik (met heel veel plezier) 7 jaar lang een uur of 5 in de week training aan eigen groepen en bij een korfbalvereniging gegeven.

 

Je maakt in de buitenlucht gebruik van je eigen lichaamsgewicht, trainingsmaterialen of gewichten om een full body workout te krijgen. Tijdens een workout werk je aan je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Ook zullen zo nu en dan de bokshandschoenen en pads tevoorschijn worden gehaald ... gewoon omdat het kan en zo leuk is.

 

Een bijkomend voordeel van het doen van je workout in groepsverband, is dat je door een milde groepsdruk ook de volgende keer weer van de partij bent en dat je net iets verder gaat om je grenzen te verleggen. En het is natuurlijk gezelliger dan trainen in je eentje.

 

We trainen iedere zaterdag om 10:00 uur.

Locatie: Waatskamp 19 in Ospel.

Kosten € 5,00 per training van 60 minuten.

Betaling contant of per pin. 

Stuur even een berichtje naar 06-55713988 als je mee wil doen.