Goed Stof productie 'Stil staan bij jezelf'

Terugblik de reset

een verende middag
We zijn allemaal in staat om ons goed te voelen en verdienen dit. Ook al gebeuren er in het leven dingen waardoor we dit soms even kwijt zijn. Van deze stelling is Miranda Verschoor (personal trainer, coach en cranio sacraal therapeut io) overtuigd. Op zaterdag 7 oktober ging ze met een tiental goedstoffers met dit thema aan de slag tijdens de productie: stilstaan bij jezelf. Heerlijk in de buitenlucht, op het meest verende grasveld ever.

‘om vooruit te komen moet je soms gas terugnemen’

Na het kortste voorstelronde ooit praten we over de relatie tussen voeding en emotie, tussen beweging en mindset. Terwijl Anne een landingsoefening inzet, laat Miranda ons een stukje cranio ervaren. Vervolgens gaan we in tweetallen al sparrend boksen, we doen ‘over de streep’ en gaan één voor één letterlijk voor de spiegel staan. 

Alles met het doel om ons bewust te worden van wie we zijn en wat we doen. Even stilstaan bij jezelf. We kijken naar ons zelfbeeld en geven elkaar terug wat we in elkaar zien. Het overkoepelende doel is zelfherstellend vermogen stimuleren, zowel fysiek als emotioneel. Ter afsluiting begeleidt Anne nog bodyscan terwijl we relaxed liggend in het gras luisteren naar de klankschalen.
 
‘door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte voor dat wat je vooruitbrengt’

Mind Yourself Weekend 2023

Het 2023 weekend was heerlijk! We hadden prachtig weer en hebben mooie inzichten en verbindingen tot stand gebracht.
Reacties van de deelneemsters:
- Het was een top weekend en zeker een aanrader!
- Was een geweldig inspirerend weekend.
- Inspanning, ontspanning, nieuwe inzichten, gezelligheid, tijd voor jezelf en voor elkaar… GENOTEN!!!van een heerlijk weekend!!! ♥️
Voor 2024 staat hij weer op de agenda: vrijdag 4 tot zondag 6 oktober ...