Mind Yourself Weekend 2023

Me-time, ontspanning, mindfulness, sportiviteit, zelfreflectie, rust, genieten en plezier.

Heerlijk relaxen, voelen, de balans voor jezelf opmaken en opladen

 … een kadootje voor jezelf ©

 

Het 3e Mind Yourself Weekend gaat echt plaatsvinden eind september 2023!

 

Na de mooie weekenden in 2018 en 2019 in Vaassen, de onmogelijkheid in coronatijd en onze eigen verhuizing naar het mooie Limburg, kunnen we nu een Mind Yourself Weekend organiseren in onze eigen achtertuin … hoe gaaf is dat!!

 

We beginnen ons weekend aan het einde van de vrijdagmiddag met een lekkere soepmaaltijd, kennismakingsspel, een cardio-bokstraining voor de enthousiastelingen en een meditatie voor het slapen gaan.

 

Op zaterdag kun je starten met een fijne yoga-les, na het ontbijt een bootcamptraining, een mindful wandeling en een gezamenlijk bereide maaltijd. ‘s Avonds is het tijd voor zelfreflectie en gezellig nakletsen.

 

Zondag besteden we nog wat meer tijd aan zelfreflectie, sportief mountainbiken of stilte met jezelf en creativiteit.

 

Me-time

In alle hectiek van het leven kun je soms vergeten jezelf tijd te geven. Even niemand die wat van je wil … doen wat je zelf wil … dit kan helemaal niks zijn, maar ook gewoon van alles … echt luisteren naar je gevoel.

We hebben een mooi programma samengesteld … maar alles is een keuze en jij bepaalt! Gedurende het weekend zijn er voldoende momenten waarop je kunt kiezen voor activiteit, tijd alleen of juist met anderen.

 

Ontspanning

Heerlijk ontspannen, voelen en aandacht voor  je lijf tijdens een cranio sacraal sessie. We ruimen daar voor iedereen tijd voor in.

Start de zaterdag met een yogales om ontspannen de dag te beginnen.

De dagen sluiten we af met een meditatie voor het slapen gaan …

 

Mindfulness

Mindful loopt als een rode draad door het hele weekend. Tijdens het kennismaken, het boksen, de bootcamp, meditaties, yoga, eten en de mindful wandeling in het bos.

Kleine dingen maken je bewust van je ingesleten patronen, van waaruit je vervolgens kunt kiezen. Wil ik dit of wil ik verandering?

 

Sportiviteit

Bootcamp, boksen of mountainbiken (neem wel zelf je fiets mee) in het bos … als je lekker actief bezig wil zijn, kun je helemaal los.

 

Zelfreflectie

Wie ben ik en wat wil ik? Door daar bij stil te staan, maak je voor jezelf (weer) eens de balans op. Ga ik nog in de richting die ik op wil? Zijn er dingen die ik anders wil, die ik wil loslaten?

Met allerlei verschillende oefeningen krijg je inzicht in je patronen die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd en gebruikt in je dagelijks leven.

Al die patronen zijn ooit nuttig geweest voor je en sommige zijn dit nog altijd. En van andere wil je misschien liever afscheid nemen. Voel vooral welke je mee wil nemen en welke je los wil laten …

 

Rust

Onze heerlijke terrein biedt alle gelegenheid om rust op te zoeken. Plekjes in de zon of onder een boom. Starend over de velden of naar de vlammetjes van het kampvuur. Het hele terrein staat tot je beschikking om je eigen rustige plek te vinden.

 

Genieten & plezier

Wat is het leven zonder plezier en lachen?! Naast alle serieuze zaken zullen we vooral ook veel genieten en lol met elkaar hebben, zodat je ook echt weer opgeladen naar huis kan.

 

Naast alle activiteiten bestaat het weekend uit:

 

2 overnachtingen

2x diner

2x ontbijt

2x lunch

1x cranio sacraal sessie van 30 minuten

 

Er is plek voor maximaal 12 personen, zodat er ook voldoende persoonlijke aandacht kan zijn.

 

Wat kost dit je?

Wij kunnen je verschillende accommodaties aanbieden met verschillende prijzen pp.

 

Kom je met je eigen kampeermiddel, dan betaal je € 310,00 pp.

Je kunt ook een slaapplek bij ons huren. Afhankelijk of je meer comfort en/of privacy wil, variëren deze prijzen van

€ 340,00 tot € 375,00 pp.

 

Voor aanmelden of meer info, bel of mail 06-55713988 of info@bewustebalans.nl.